Extra communicatiekracht

Professionele ondersteuning

Heeft u tijdelijk een tekort aan communicatiekracht? BlikopC springt graag bij, vult uw communciatieteam aan of voert projecten uit.

BlikopC heeft sensitiviteit voor de organisatie en is in staat om in complexe omgevingen, met veel verschillende partijen en belangen, te werken. Hierbij worden de gemaakte afspraken, beleidsplannen of projecten snel en deskundig uitgevoerd en indien nodig ook geïmplementeerd.

BlikopC heeft op vele communicatie & marketinggebieden ervaring, is generalist, nieuwsgierig en enthousiast.
Je kunt BlikopC inzetten in de rol van o.a. interim communicatieadviseur, communicatiemanager of projectleider.

blikopc extra communicatiekracht 

klantcases:

Politie Flevoland: projectleiding & extra communicatiekracht

Tijdelijke aanvulling communicatieafdeling als senior communicatieadviseur
BlikopC werd in 2008 ingehuurd door Politie Flevoland. De opdracht was om tijdelijk een tekort aan communicatieadviseurs bij Politie Flevoland op te vangen, door verschillende communicatieprojecten op te zetten en uit te voeren.

Deze projecten liepen uiteen van het begeleiden van een project over hangjongeren, het uitwerken van de communicatie van multicultureel vakmanschap, het opstarten van een nieuwe Korpskrant, het begeleiden van medewerkers in het tevredenheidsonderzoek tot de deelname aan het project ‘Goed werkgeverschap’. Het was een dynamische klus waar Annette de intensieve en intrigerende ‘blauwe’ wereld leerde kennen. Deze opdracht binnen de Politie was voor Annette tevens de ultieme mix van haar beide opleidingen rechten en communicatiewetenschappen.

 

De mooiste relaties ontstaan met een goed gesprek.
Bel of mail me gewoon. Ik hoor graag jouw verhaal!
e info@blikopc.nl    t 06 52 14 77 83